HEJSA!

JEG ER SABINE QUARDON.
JEG KAN LAVE DIN NÆSTE ANIMATIONSVIDEO.

Quardon Media har fået navnet ud fra mit efternavn ”Quardon”.
Jeg tilbyder som udgangspunkt animationsvideoer – explainere der fremmer din virksomheds vækst og giver kunden et godt og let overblik over hvad netop DU tilbyder. Jeg kan også tilbyde at lave din nye hjemmeside eller diverse former for grafisk arbejde!

HVEM?

Jeg, Sabine Quardon, driver virksomheden.

Jeg har to uddannelser som fundament, og har lige siden jeg var lille altid været glad for det kreative.
I 2012 blev jeg færdiguddannet multimediedesigner og har derfor et bredt kendskab inden for web og kommunikation. Efter dette valgte jeg en uddannelse som Interaktivt Designer for at udvide min viden og få flere kunnen. Denne uddannelse blev jeg færdig med sommer 2015!

HVAD?

Quardon Media blev startet i august 2013, og tilbyder alle former for visuel kommunikation. Vores hovedområde er at lave animationsvideo, men vi tilbyder også websites, logoer og grafik. Alt sammen til fornuftige priser.

Ved større opgaver indgås samarbejde med dygtige freelancere og samarbejdspartnere, så du som kunne altid får hvad du søger.

Se mine prisoverslag her, og kontakt mig hurtigst muligt!

HVOR?

Quardon Media holder til i København. Jeg har en fin kontorplads på Symbion der ligger på Fruebjergvej 3, København Ø.
Jeg er kun en mail eller et opkald væk, og er altid friske på at give en kop kaffe hvis du kommer forbi! En snak er altid gratis – det er kaffen også.